972 740 838

Inicio
Castellano

Qui Som

Fusteria Barbonell, S.L. és una empresa arrelada a la localitat de Camprodon des de l'any 1957.

És una empresa que des dels seus inicis a l'actualitat ha anat creixent en tots els sentits, tant amb el nombre de treballadors, com en l'ubicació... I tot, gràcies al gran nombre de clients que valoren la nostra manera de treballar, com és a travès de la qualitat, el bon servei al client (en tots els sentits) com també amb una bona relació qualitat preu, i així, aconseguint la seva gran satisfacció.

La relació amb el client sempre és de total confiança i personalitzada, oferint-li així la millor solució a totes les seves necessitats i siguent conscients que nomès es pot aconseguir a través de la formació continua i el compromís i motivació de tot el potencial humà de l'Organització.

També cal comentar que és una empresa amb personal propi fixe i experimentat. Estem inscrits en el Registre d'Empreses Acreditades (REA) i a més tots els materials que es treballen, han seguit tots els controls de qualitat que exigeix la llei.

Estem especialitzats en quansevol tipus de treball, tant en obres noves, rehabilitacions, com tot tipus de reparacions. I tant en edificis, habitatges com pisos, cases, xalets, etc. com també en locals comercials, oficines, naus industrials.

No duptin en contactar amb nosaltres per a quansevol consulta barbonell.sl@fusteriabarbonell.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.