972 740 838

Inicio
Castellano

Contacte

Tel    Tel    972 740 838
Fax    Fax    972 130 611

FORMULARI DE CONTACTEResponsable: Fusteria Barbonell, S.L, C.I.F .: B17317215, Direcció: Carrer del Mur, 7. Correu electrònic barbonell.sl@fusteriabarbonell.com L'informem que les dades personals que conté aquest Document, estan incorporades en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris (Reglament (UE) 2016/679).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.